Husförsäljning

Hedlunds Handelshus AB har agentur att sälja energisnåla kvalitetshus för Svenska Husgruppen AB (Faluhus och Forsgrens Timmerhus) i Västra Götaland och Halland.

Vi säljer allt ifrån byggsats till nyckelfärdiga hus men är även intresserade av tomter och markområden för nybyggnation. Vi samarbetar enbart med etablerade och duktiga hantverkare.

Svenska husgruppen har tillverkat hus i mer än 50 år och all tillverkning sker inomhus. Det gör att våra hus har en högre och jämnare kvalitet än hus byggda i lösvirke på byggplatsen.

Går du i hustankar så låt dig inspireras av olika husmodeller i huskatalogerna.

Hus till Salu

Pågående Projekt

Faluhus bygger på ett flexibelt byggsystem som ger dig möjlighet att ändra i planlösningen och på så sätt själv forma ditt personliga hus baserat på dina önskemål. Vi erbjuder kundanpassade lösningar och kostnadsfri konsultation med våra arkitekter. Vårt mål är att kombinera ett smart energieffektivt boende med individuella, arkitektritade lösningar.

Forsgrens Timmerhus är arkitektritade timmerhus, som finns i alla storlekar och i både modern och klassisk stil, passar lika bra på landet som i skärgården och på fjället. Vi handbygger varje hus utifrån kundens behov och önskemål med stor flexibilitet i mått, vinklar och materialval.

Kontakt

Telefon: 070-3302010

Fler sätt att kontakta oss